Barszcz biały na zakwasie – 500 ml

Zakwasy

Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • 0 out of 5

    Barszcz biały na zakwasie – 500 ml

    13,00 

    Barszcz biały na zakwasie – 500 ml

    Składniki: Woda, mąka pszenna, zakwas pszenny (woda, mąka pszenna, mąka żytnia) – 3,9 %, mąka pszenna graham, czosnek, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy.

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas buraczany Eko – 475 ml

    23,00 

    Zakwas buraczany EKO – pojemność 475 ml

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Zakwas buraczany oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

    Składniki: buraki*, czosnek*, woda, sól kłodawska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z buraków Eko – 750ml

    26,00 

    Ekologiczny zakwas tłoczony z buraków- pojemność 750 ml

    SKŁADNIKI: burak* 50 %, woda, czosnek*, liść laurowy*, ziele angielskie*, sól kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

    Produkt niepasteryzowany.

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Zakwas buraczany oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 250 ml

    9,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 250 ml

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 750 ml

    22,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 750 ml

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Sok z kiszonych buraków oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

    Składniki: sok wytłoczony z kiszonych buraczków (buraki, czosnek, woda, sól kamienna z Kłodawy).

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Żur na zakwasie – 500 ml

    13,00 

    Żur na zakwasie – 500 ml

    Składniki: Woda, zakwas chlebowy (mąka żytnia, woda) – 12,5 %, mąka żytnia razowa, mąka pszenna graham, świeży czosnek.

    Quick View
    Ilość:
top