Cukinia – 0,5 kg

Cukinia

Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

  • 0 out of 5

    Cukinia – 0,5 kg

    12,50 

    Ekologiczna średniej wielkości cukinia . W opakowaniu 0,5 kg

    Cukinia to lekkostrawne, łagodne w smaku i niskokaloryczne warzywo, którego spożycie może poprawić funkcjonowanie naszego organizmu. Ma wiele zalet zdrowotnych. Jest bogata w witaminy C, A, K, błonnik, potas, magnez, żelazo oraz niektóre witaminy z grupy B.

    Cukinia ma szerokie zastosowanie w kuchni.
    Można ją jeść na surowo lub gotować w zupach, gulaszach, faszerować, kisić, dodawać do kanapek, sałatek, naleśników czy wypieków. Można zrobić z niej nawet makaron podobny do spaghetti, za
    pomocą specjalnej obieraczki do warzyw.
    Cukinia doskonale sprawdzi się jako baza orzeźwiającego koktajlu.

    Wystarczy dodać do niej ulubione owoce np. truskawki, borówki czy maliny trochę soku lub wody i gotowe.

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Cukinia duża – kg

    8,00 

    Ekologiczna duża cukinia  wyhodowana w naszym gospodarstwie.

    Sztuka waży od 1,5 do 3 kg.

    Cukinia to lekkostrawne, łagodne w smaku i niskokaloryczne warzywo, którego spożycie może poprawić funkcjonowanie naszego organizmu.
    Cukinia ma wiele zalet zdrowotnych. Jest bogata w witaminy C, A, K, błonnik, potas, magnez, żelazo oraz niektóre witaminy z grupy B.

    Cukinia ma szerokie zastosowanie w kuchni.
    Można ją jeść na surowo lub gotować w zupach, gulaszach, faszerować, kisić, dodawać do kanapek, sałatek, naleśników czy wypieków. Można zrobić z niej nawet makaron podobny do spaghetti, za
    pomocą specjalnej obieraczki do warzyw.
    Cukinia doskonale sprawdzi się jako baza orzeźwiającego koktajlu.

    Wystarczy dodać do niej ulubione owoce np. truskawki, borówki czy maliny trochę soku lub wody i gotowe.

    Podana cena dotyczy kg

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kabaczek – 1 kg

    8,00 

    Ekologiczny duży kabaczek  wyhodowana w naszym gospodarstwie.

    Sztuka waży od 1,5 do 3 kg.

     

    Kabaczek to lekkostrawne, łagodne w smaku i niskokaloryczne warzywo, którego spożycie może poprawić funkcjonowanie naszego organizmu.

    Kabaczek ma szerokie zastosowanie w kuchni.
    Można go jeść na surowo lub gotować w zupach, gulaszach, faszerować, kisić, dodawać do kanapek, sałatek, naleśników czy wypieków.

    Podana cena dotyczy kg

    Quick View
    Ilość:
top
X