Czerwona kapusta kiszona

kiszonki

Wyświetlanie wszystkich wyników: 10

  • 0 out of 5

    Czerwona kapusta kiszona

    16,00 

    Czerwona kapusta kiszona – 500 g

    Składniki:
    kapusta czerwona, sól

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Czosnek kiszony – 300 g

    18,00 

    Czosnek kiszony Polski – 300 g

    Składniki: czosnek, woda, koper, sól kamienna z Kłodawy

    Niepasteryzowany czosnek kiszony to naturalny antybiotyk, z bogactwem bakterii probiotycznych, które korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit i usuwają toksyny i eliminują bakterie chorobotwórcze.

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi 7 warzyw – 540 g

    32,00 

    Kimchi 7 warzyw – 540 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska, por, rzodkiew biała, marchew, cebula, czosnek, kalarepa, pasta kimchi [cebula, czosnek, imbir, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól)], papryka słodka, papryka ostra, papryka gochugaru.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    Skład: kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, wakame*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    .

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi original BIO – 540 g

    32,00 

    Kimchi original BIO – 540 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska, czosnek, cebula, imbir, marchew, rzodkiew, chili, miso (SOJA, ryż, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), sól.

    .

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi ostre BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi ostre BIO – 300 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Pyszna kiszonka wzmocniona papryką piri-piri. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny).

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Tradycyjne kimchi jest lekko pikantne.
    Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Ogórki kiszone EKO – słoik

    18,00 

    Ekologiczne ogórki kiszone w słoiku.

    Składniki: ekologiczne ogórki gruntowe, woda, sól, koper, czosnek

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 250 ml

    9,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 250 ml

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonej marchewki – 250 ml

    9,00 

    Zakwas z kiszonej marchewki – pojemność 250 ml

    Składniki:
    marchewka, woda, sól kamienna z Kłodawy.

    Quick View
    Ilość:
top
X