Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
-
Brokuł EKO – główka
15,00 złŚwieży, soczysty i bardzo smaczny brokuł ekologiczny – w opakowaniu 1 główka
Brokuły można przyrządzać na wiele sposobów, gotować na parze, zapiekać, smażyć, a nawet jeść na surowo jako część sałatek lub koktajli. Ekologiczne brokuły mają niską zawartość kalorii i węglowodanów, co czyni je dobrym wyborem w ramach zdrowej diety.
Odkryj wszechstronność organicznych brokułów i wzbogacaj swoje kulinarne doznania tym wysokiej jakości warzywem!
Ilość: -
Jarmuż czerwony cięty – pęczek
8,00 złEkologiczny jarmuż wyhodowany w naszym gospodarstwie.
Pęczek około 0,5 kg
Jarmuż – nasz superfoodsZawiera ogromne ilości witamin: A, C, K i minerałów takich jak żelazo, wapń i potas– jest źródłem przeciwutleniaczy oraz błonnika– obfituje w sulforafan – przeciwutleniacz, który ma silne działanie antynowotworowe– wspomaga pracę układu sercowo-naczyniowegoJarmuż to najzdrowsze warzywo na świeciePowinien jednak pochodzić z ekologicznej uprawy, ponieważ należy do tych warzyw i owoców, które są najbardziej podatne na wchłanianie pestycydówJarmuż w kuchni polecamy:– jako dodatek do koktajli i soków– w postaci chipsów– do przyrządzenia pesto i zupIlość: -
Jarmuż toskański cięty – pęczek
8,00 złEkologiczny jarmuż toskański wyhodowany w naszym gospodarstwie.
W opakowaniu pęczek
Jarmuż – nasz superfoodsZawiera ogromne ilości witamin: A, C, K i minerałów takich jak żelazo, wapń i potas– jest źródłem przeciwutleniaczy oraz błonnika– obfituje w sulforafan – przeciwutleniacz, który ma silne działanie antynowotworowe– wspomaga pracę układu sercowo-naczyniowegoJarmuż to najzdrowsze warzywo na świeciePowinien jednak pochodzić z ekologicznej uprawy, ponieważ należy do tych warzyw i owoców, które są najbardziej podatne na wchłanianie pestycydówJarmuż w kuchni polecamy:– jako dodatek do koktajli i soków– w postaci chipsów– do przyrządzenia pesto i zupIlość: -
Jarmuż tradycyjny cięty – pęczek
8,00 złEkologiczny jarmuż wyhodowany w naszym gospodarstwie.
Pęczek około 0,5 kg
Jarmuż – nasz superfoodsZawiera ogromne ilości witamin: A, C, K i minerałów takich jak żelazo, wapń i potas– jest źródłem przeciwutleniaczy oraz błonnika– obfituje w sulforafan – przeciwutleniacz, który ma silne działanie antynowotworowe– wspomaga pracę układu sercowo-naczyniowegoJarmuż to najzdrowsze warzywo na świeciePowinien jednak pochodzić z ekologicznej uprawy, ponieważ należy do tych warzyw i owoców, które są najbardziej podatne na wchłanianie pestycydówJarmuż w kuchni polecamy:– jako dodatek do koktajli i soków– w postaci chipsów– do przyrządzenia pesto i zupIlość: