Wyświetlanie 1–16 z 24 wyników
-
Dżem z mirabelek BIO – 180 g
15,00 złBio dżem z mirabelek – 180 g
Mirabelki to niewielkie śliwki, okrągłe z żółtą skórką i miąższem. Ich smak jest słodki, soczysty i lekko kwaskowaty.
Mirabelka jest bogatym źródłem witamin, minerałów i antyoksydantów. Zawiera między innymi witaminę C, A, E, K, B1, B2, B6, kwas foliowy, żelazo, potas, magnez, fosfor i miedź.
Ilość: -
Dżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem- 240 g
20,00 złDżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem – 240 g
Składniki: cukier, pomarańcze z Sycylii ze skórką, imbir 1,3%, substancja żelująca: pektyna owocowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Dżem idealny do naleśników, grzanek, placków. Spróbuj i przenieś się na słoneczną Sycylię
Ilość: -
Gruszki suszone – 100 g
12,00 złSuszone gruszki – 100 gSuszona gruszka jest szybką i zdrową przekąską w pracy czy w podróży. Dostarcza dużo energii gdyż zawiera naturalne cukry. Gruszka może być bardzo smacznym dodatkiem do płatków śniadaniowych, ciast i deserów. Idealni sprawdzi się jako składnik kompotu Wigilijnego.Gruszki to doskonałe źródło błonnika i witaminy C. Wspomagają system trawienny i odpornościowy. Owoce te zawierają także pektyny, które regulują poziom cholesterolu, a także błonnik, wpływający układ krążenia i odchudzanie.Ilość: -
Kimchi 7 warzyw – 540 g
32,00 złKimchi 7 warzyw – 540 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska, por, rzodkiew biała, marchew, cebula, czosnek, kalarepa, pasta kimchi [cebula, czosnek, imbir, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól)], papryka słodka, papryka ostra, papryka gochugaru.Ilość: -
Kimchi delikatne BIO – 300 g
26,00 złKimchi delikatne BIO – 300 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
Skład: kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, wakame*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)
.
Ilość: -
Kimchi original BIO – 540 g
32,00 złKimchi original BIO – 540 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska, czosnek, cebula, imbir, marchew, rzodkiew, chili, miso (SOJA, ryż, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), sól..
Ilość: -
Kimchi ostre BIO – 300 g
26,00 złKimchi ostre BIO – 300 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Pyszna kiszonka wzmocniona papryką piri-piri. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny).Ilość: -
Kimchi tradycyjne BIO – 300 g
26,00 złKimchi tradycyjne BIO – 300 g
SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Tradycyjne kimchi jest lekko pikantne.
Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.Ilość: