Kapusta kiszona EKO – słoik 0,9 L

kiszonki

Showing all 10 results

  • 0 out of 5

    Kapusta kiszona EKO – słoik 0,9 L

    18,00 

    Ekologiczna kapusta kiszona, słoik 900 ml

    Składniki: ekologiczna kapusta biała, sól

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi 7 warzyw – 540 g

    32,00 

    Kimchi 7 warzyw – 540 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska, por, rzodkiew biała, marchew, cebula, czosnek, kalarepa, pasta kimchi [cebula, czosnek, imbir, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól)], papryka słodka, papryka ostra, papryka gochugaru.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    Skład: kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, wakame*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    .

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi original BIO – 540 g

    32,00 

    Kimchi original BIO – 540 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska, czosnek, cebula, imbir, marchew, rzodkiew, chili, miso (SOJA, ryż, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), sól.

    .

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi ostre BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi ostre BIO – 300 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Pyszna kiszonka wzmocniona papryką piri-piri. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny).

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Tradycyjne kimchi jest lekko pikantne.
    Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Ogórki kiszone – 420 g

    16,00 

    Ogórki kiszone – 420 g

    Składniki:
    ogórek, woda, koper, czosnek, sól

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Ogórki kiszone EKO – słoik

    18,00 

    Ekologiczne ogórki kiszone w słoiku.

    Składniki: ekologiczne ogórki gruntowe, woda, sól, koper, czosnek

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas buraczany Eko – 475 ml

    22,00 

    Zakwas buraczany EKO – pojemność 475 ml

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Zakwas buraczany oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

    Składniki: buraki*, czosnek*, woda, sól kłodawska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 250 ml

    9,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 250 ml

    Quick View
    Ilość:
top
X