Czosnek kiszony – 300 g

kiszonki

  • 0 out of 5

    Czosnek kiszony – 300 g

    22,00 

    Czosnek kiszony Polski – 300 g

    Składniki: czosnek, woda, koper, sól kamienna z Kłodawy

    Niepasteryzowany czosnek kiszony to naturalny antybiotyk, z bogactwem bakterii probiotycznych, które korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit i usuwają toksyny i eliminują bakterie chorobotwórcze.

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kapusta kiszona – 700 g

    19,00 

    Kapusta kiszona  – 700 g

    Składniki:
    Składniki: kapusta , sól kamienna z kopalni w Kłodawie

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi delikatne BIO – 300 g

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

    Skład: kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, wakame*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    .

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    26,00 

    Kimchi tradycyjne BIO – 300 g

    SKŁADNIKI
    kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury.  Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Tradycyjne kimchi jest lekko pikantne.
    Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Ogórki kiszone – 420 g

    19,00 

    Ogórki kiszone – 420 g

    Składniki:
    ogórek, woda, koper, czosnek, sól

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Ogórki kiszone z chilli- 420 g

    18,00 

    Ogórki kiszone z chilli – 420 g

    Składniki:
    Składniki: ogórek, woda, koper, czosnek, papryczka chili, sól

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas buraczany Eko – 475 ml

    23,00 

    Zakwas buraczany EKO – pojemność 475 ml

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Zakwas buraczany oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

    Składniki: buraki*, czosnek*, woda, sól kłodawska (* certyfikowany składnik ekologiczny)

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 250 ml

    9,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 250 ml

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Zakwas z kiszonego buraka – 750 ml

    22,00 

    Zakwas z kiszonego buraka – pojemność 750 ml

    Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy.

    Sok z kiszonych buraków oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami.

    Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm.

    Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum.

    Składniki: sok wytłoczony z kiszonych buraczków (buraki, czosnek, woda, sól kamienna z Kłodawy).

    Quick View
    Ilość:
top