Wyświetlanie wszystkich wyników: 3
-
Kurki – grzyby marynowane 320 ml
30,00 złGrzyby leśne Kurki marynowane, w słoiku 320 ml
Kurki marynowane to pyszny i aromatyczny produkt, który sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Grzyb kurka, zwany też pieprznikiem jadalnym, to grzyb o żółtym lub pomarańczowym kolorze i miękkim miąższu.
Kurki są bardzo zdrowe, ponieważ zawierają dużo białka, błonnika, witamin i minerałów. Ponadto pieprznik jadalny ma właściwości antyoksydacyjne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne.
Skład: kurki, ocet, woda, cukier, sól, przyprawy naturalne, w tym gorczyca.
Ilość: -
Podgrzybki marynowane ekologiczne – 300 g
25,00 złEkologiczne podgrzybki marynowane – 300 g
Idealne na stół przy spontanicznej wizycie znajomych, zarówno na obiad jak i na grilla.
Trudno sobie wyobrazić domową spiżarkę bez słoika marynowanych podgrzybków.
Składniki: podgrzybki* 60%, woda, ocet* 11%, cukier trzcinowy* 6%, cebula*, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), sól
*certyfikowany składnik ekologiczny
Kraj pochodzenia: PolskaIlość: -
Rydze – grzyby marynowane 320 ml
30,00 złGrzyby leśne Rydze marynowane, w słoiku 320 ml
Rydz to jeden z najpopularniejszych grzybów występujących w Polsce. Marynowanie pozwala zachować świeżość rydzów przez długi czas. Dzięki temu stają się przysmakiem dostępnym przez cały rok. Poza tym marynowanie rydzów w occie jest tradycyjną i bezpieczną metodą na ich przechowywanie. Świetnie smakują w każdym wydaniu!
Skład: rydze, ocet, woda, cukier, sól, marchew, cebula, przyprawy naturalne, w tym gorczyca.
Ilość: