Kurki – grzyby marynowane 320 ml

Grzyby

Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

  • 0 out of 5

    Kurki – grzyby marynowane 320 ml

    30,00 

    Grzyby leśne Kurki marynowane, w słoiku 320 ml

    Kurki marynowane to pyszny i aromatyczny produkt, który sprawdzi się jako dodatek do wielu dań. Grzyb kurka, zwany też pieprznikiem jadalnym, to grzyb o żółtym lub pomarańczowym kolorze i miękkim miąższu.

    Kurki są bardzo zdrowe, ponieważ zawierają dużo białka, błonnika, witamin i minerałów. Ponadto pieprznik jadalny ma właściwości antyoksydacyjne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne.

    Skład: kurki, ocet, woda, cukier, sól, przyprawy naturalne, w tym gorczyca.

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Podgrzybki marynowane ekologiczne – 300 g

    25,00 

    Ekologiczne podgrzybki marynowane – 300 g

    Idealne na stół przy spontanicznej wizycie znajomych, zarówno na obiad jak i na grilla.

    Trudno sobie wyobrazić domową spiżarkę bez słoika marynowanych podgrzybków.

    Składniki: podgrzybki* 60%, woda, ocet* 11%, cukier trzcinowy* 6%, cebula*, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), sól
    *certyfikowany składnik ekologiczny
    Kraj pochodzenia: Polska

     

     

    Quick View
    Ilość:
  • 0 out of 5

    Rydze – grzyby marynowane 320 ml

    30,00 

    Grzyby leśne Rydze marynowane, w słoiku 320 ml

    Rydz to jeden z najpopularniejszych grzybów występujących w Polsce. Marynowanie pozwala zachować świeżość rydzów przez długi czas. Dzięki temu stają się przysmakiem dostępnym przez cały rok. Poza tym marynowanie rydzów w occie jest tradycyjną i bezpieczną metodą na ich przechowywanie. Świetnie smakują w każdym wydaniu!

    Skład: rydze, ocet, woda, cukier, sól, marchew, cebula, przyprawy naturalne, w tym gorczyca.

     

    Quick View
    Ilość:
top