Wyświetlanie 1–16 z 33 wyników
-
Chrzan tarty – 230 g
15,00 złChrzan tarty naturalny – 230 g
Organiczny chrzan ułatwia trawienie ciężkich i tłustych potraw oraz ma mnóstwo właściwości zdrowotnych: zapobiega przeziębieniu, odpędza bakterie i wzmacnia organizm.
Składniki: korzeń chrzanu 75%, cukier, woda, cytryna, olej rzepakowy, sól.
Ilość: -
Dżem z mandarynek sycylijskich – 240 g
20,00 złDżem z sycylijskich mandarynek – 240 g
Składniki: cukier, mandarynki z Sycylii ze skórką, substancja żelująca: pektyna owocowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Dżem idealny do naleśników, grzanek, placków. Spróbuj i przenieś się na słoneczną Sycylię
Ilość: -
Dżem z mirabelek BIO – 180 g
15,00 złBio dżem z mirabelek – 180 g
Mirabelki to niewielkie śliwki, okrągłe z żółtą skórką i miąższem. Ich smak jest słodki, soczysty i lekko kwaskowaty.
Mirabelka jest bogatym źródłem witamin, minerałów i antyoksydantów. Zawiera między innymi witaminę C, A, E, K, B1, B2, B6, kwas foliowy, żelazo, potas, magnez, fosfor i miedź.
Ilość: -
Dżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem- 240 g
20,00 złDżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem – 240 g
Składniki: cukier, pomarańcze z Sycylii ze skórką, imbir 1,3%, substancja żelująca: pektyna owocowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Dżem idealny do naleśników, grzanek, placków. Spróbuj i przenieś się na słoneczną Sycylię
Ilość: -
Kimchi 7 warzyw – 540 g
32,00 złKimchi 7 warzyw – 540 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska, por, rzodkiew biała, marchew, cebula, czosnek, kalarepa, pasta kimchi [cebula, czosnek, imbir, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól)], papryka słodka, papryka ostra, papryka gochugaru.Ilość: -
Kimchi delikatne BIO – 300 g
26,00 złKimchi delikatne BIO – 300 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
Skład: kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, papryka*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, wakame*, sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)
.
Ilość: -
Kimchi original BIO – 540 g
32,00 złKimchi original BIO – 540 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska, czosnek, cebula, imbir, marchew, rzodkiew, chili, miso (SOJA, ryż, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY (woda, SOJA, sól), sól..
Ilość: -
Kimchi ostre BIO – 300 g
26,00 złKimchi ostre BIO – 300 g
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Pyszna kiszonka wzmocniona papryką piri-piri. Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.
SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól. (* certyfikowany składnik ekologiczny).Ilość: -
Kimchi tradycyjne BIO – 300 g
26,00 złKimchi tradycyjne BIO – 300 g
SKŁADNIKI
kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Kimchi jest tradycyjnym daniem kuchni koreańskiej. Jest to żywa, niepasteryzowana kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej, która silnie wspiera florę bakteryjną jelit. Kimchi tradycyjne jest uznawane za jedną z najzdrowszych potraw świata dzięki naturalnym składnikom i unikalnemu procesowi kiszenia kapusty według tradycyjnej receptury. Zawiera witaminy A, B1, B2, C, wapń, żelazo, bakterie kwasu mlekowego typu lactobacillus regulujące trawienie oraz imbir i czosnek, wzmacniające odporność organizmu. Tradycyjne kimchi jest lekko pikantne.
Kimchi może być samodzielnym daniem lub stanowić składnik wielu dań.Ilość: