Wyświetlanie wszystkich wyników: 26
- 
	Czosnek kiszony – 300 g22,00 złQuick ViewCzosnek kiszony Polski – 300 g Składniki: czosnek, woda, koper, sól kamienna z Kłodawy Niepasteryzowany czosnek kiszony to naturalny antybiotyk, z bogactwem bakterii probiotycznych, które korzystnie wpływają na florę bakteryjną jelit i usuwają toksyny i eliminują bakterie chorobotwórcze. Ilość:
- 
	Dżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem- 240 g20,00 złQuick ViewDżem z pomarańczy sycylijskich z imbirem – 240 g Składniki: cukier, pomarańcze z Sycylii ze skórką, imbir 1,3%, substancja żelująca: pektyna owocowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Dżem idealny do naleśników, grzanek, placków. Spróbuj i przenieś się na słoneczną Sycylię Ilość:
- 
	Hummus z suszonymi pomidorami BIO – 190 g11,99 złQuick ViewEkologiczny hummus z suszonymi pomidorami – 190 g SKŁADNIKI: gotowana ciecierzyca* (50 %), przecier pomidorowy*, olej słonecznikowy*, woda, suszone pomidory* (2,2 %), ocet jabłkowy*, tahini (pasta SEZAMOWA)*, sól morska, czosnek*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Hummus to produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Jest idealny jako dip do przekąsek lub past kanapkowych. Ilość:
- 
	Kombucha na płatkach dębu o smaku czekoladowym – 750 ml35,00 złQuick ViewKombucha szampańska na płatkach dębu o smaku czekoladowym – 750 ml Delikatna kombucha fermentowana z płatkami dębu to prawdziwie królewski smak. Idealna do świętowania dla wszystkich pokoleń, od najmłodszego do najstarszego. Specjalna stworzona dla tych, którzy kochają odkrywanie, romantyzm i przygodę. W napoju dzięki fermentacji z płatkami dębu można wyczuć nuty karmelu, wanilii, goździków i gałki muszkatołowej. Produkt gazowany i pasteryzowany. Napój może zawierać do 0,5 % alkoholu. Pij schłodzony. Ilość:
- 
	Kombucha na płatkach dębu o smaku kwiatów czarnego bzu – 750 ml35,00 złQuick ViewKombucha szampańska fermentowana na płatkach dębu o smaku kwiatów czarnego bzu – 750 ml SKŁADNIKI: napar z herbaty* (woda, herbata czarna*, herbata zielona*, cukier trzcinowy*, płatki dębu), zagęszczony sok jabłkowy* (20 %), naturalny aromat z kwiatów czarnego bzu*, żywe kultury kombuchy (*certyfikowany składnik ekologiczny) Kombucha to wyjątkowy, ekologiczny napój fermentowany, który zachwyca delikatnym smakiem kwiatów czarnego bzu z nutą dębowych płatków. Produkt gazowany i pasteryzowany. Napój może zawierać do 0,5 % alkoholu. Pij schłodzony. Ilość:
- 
	Kombucha o smaku cydru i mango EKO -750 ml36,00 złQuick ViewEkologiczna kombucha o smaku cydru i mango – 750 ml 
 Kombucha to napój naturalnie musujący na bazie naparu z herbaty zielonej z dodatkiem koncentratu z jabłek, z aromatem mango, poddany fermentacji. Ma lekko kwaskowaty, przyjemny smak. Może być idealną alternatywą dla piw i napojów gazowanych.
 Produkt niepasteryzowany.
 SKŁADNIKI 
 napar z zielonej herbaty* 77 % (woda, zielona herbata*), zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, naturalny aromat mango* 0,8 %, żywe kultury scoby* (* certyfikowany składnik ekologiczny)Ilość:
- 
	Kombucha szampańska fermentowana na buku – 750 ml35,00 złQuick ViewKombucha szampańska fermentowana na buku o smaku kwiatów czarnego bzu – 750 ml Skład: woda, herbata czarna*, herbata zielona*, cukier trzcinowy*, zagęszczony sok jabłkowy* 20 %, naturalny aromat winogrona, żywe kultury kombuchy (*certyfikowany składnik ekologiczny) Ilość:
- 
	Kombucha szampańska o smaku winogron- 750 ml35,00 złQuick ViewKombucha szampańska na płatkach dębu o smaku białych winogron – 750 ml SKŁADNIKI: napar z herbaty* (woda, herbata czarna*, herbata zielona*, cukier trzcinowy*, płatki dębu), zagęszczony sok jabłkowy* (20 %), naturalny aromat białych winogron*, żywe kultury kombuchy (*certyfikowany składnik ekologiczny) W napoju dzięki fermentacji z płatkami dębu można wyczuć nuty wanilii, wiciokrzewu oraz świeże aromaty wiosennych kwiatów. Ilość:
- 
	Krem balsamiczny klasyczny BIO – 250 ml35,00 złQuick ViewKlasyczny organiczny krem balsamiczny Cretan Nectar- 250 ml Krem pochodzi z octu balsamicznego i Petimezi z czerwonych winogron uprawianych metodami ekologicznymi. Ma bogaty smak i aromat winogron, produkowany jest bez dodatku cukru, barwników, zagęszczaczy i konserwantów. Idealnie komponuje się z zielonymi sałatkami, surowymi i grillowanymi warzywami, wyjątkowo wzbogacając marynaty do grillowanych mięs i filetów rybnych. Składniki: skoncentrowany moszcz winogronowy*, ocet* winny /* produkt rolnictwa ekologicznego 100% naturalnych składników. Zawiera naturalne cukry z owoców. Bez konserwantów, zagęszczaczy i barwników. 
 Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.Ilość:
- 
	Passata pomidorowa włoska BIO – 680 g11,00 złQuick ViewPassata pomidorowa Eko-Wital w butelce szklanej 680 g Przygotowana z wyselekcjonowanych pomidorów ekologicznych z Południa Włoch. Ten rejon słynie z doskonałego nasłonecznienia, które zapewnia słodycz pomidorom. Passata ma idealną gęstość i piękną czerwoną barwę oraz jest bardzo aromatyczna i smaczna, posiada smak świeżych, dojrzałych pomidorów. Skład: 100% pomidorów BIO Ilość:
- 
	Pesto z bazylii eko – 200 g20,00 złQuick ViewEkologiczne pesto z bazylii – 200 g Ekologiczne pesto z bazylii z dodatkiem czosnku niedźwiedziego stworzone zostało na bazie najwyższej jakości ziół, przypraw i tłoczonego na zimno oleju rzepakowego. Pesto jest doskonałe jako dodatek do pieczywa, makaronów, sałat i wytrawnych tart. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI: bazylia* 60 %, olej rzepakowy*, pestki z dyni*, sól kamienna, czosnek niedźwiedzi* 3 %, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) Ilość:
- 
	Podgrzybki marynowane ekologiczne – 300 g25,00 złQuick ViewEkologiczne podgrzybki marynowane – 300 g Idealne na stół przy spontanicznej wizycie znajomych, zarówno na obiad jak i na grilla. Trudno sobie wyobrazić domową spiżarkę bez słoika marynowanych podgrzybków. Składniki: podgrzybki* 60%, woda, ocet* 11%, cukier trzcinowy* 6%, cebula*, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), sól
 *certyfikowany składnik ekologiczny
 Kraj pochodzenia: PolskaIlość:
- 
	Pomidory suszone w oleju BIO – 190 g20,00 złQuick ViewPomidory suszone w oleju BIO –Bio pomidory suszone w oleju to oryginalny dodatek do pizzy i zapiekanek. Idealne do sałatek, makaronów, sosów, ryżu.Składniki: pomidory suszone* (65,4 %), olej słonecznikowy* (26,7 %), oliwa z oliwek extra virgin*, ocet winny*, sól, czosnek*, natka pietruszki*, bazylia*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Ilość:
- 
	Zakwas z kiszonego buraka – 750 ml22,00 złQuick ViewZakwas z kiszonego buraka – pojemność 750 ml Buraki są naturalnym antyoksydantem i wykazują działanie w profilaktyce nowotworów. Obniżają poziom złego cholesterolu i przeciwdziałają miażdżycy. Zawierają mnóstwo witamin (m.in. A, C i z grupy B), a także żelazo, potas, wapń, magnez, kobalt, cez, rubid i kwas foliowy. Sok z kiszonych buraków oczyszcza i wzmacnia krew (zwiększa liczbę czerwonych krwinek), przez co wspomaga leczenie anemii. Polecany przy przeziębieniach, ogólnym osłabieniu, szczególnie po leczeniu antybiotykami. Zakwas z kiszonych buraków w naturalny sposób poprawia odporność, ponieważ przeciwdziała rozwojowi szkodliwych bakterii i wspomaga pracę wątroby oraz nerek, a przez to oczyszcza cały organizm. Jest niepasteryzowany i dzięki temu bogaty w dobroczynne bakterie probiotyczne, które powstają podczas kiszenia. Jednocześnie w procesie fermentacji zawarty w warzywach cukier jest zużywany przez bakterie, a przez to jego zawartość w soku jest obniżana do minimum. Składniki: sok wytłoczony z kiszonych buraczków (buraki, czosnek, woda, sól kamienna z Kłodawy). Ilość:
- 
	Żywy ocet gruszkowy – 500 ml35,00 złQuick ViewOcet żywy gruszkowy – pojemność 500 ml Żywe octy wyróżniają się silnym działaniem prozdrowotnym dla organizmu. Bakterie z octu żywego mają pozytywny wpływ na pracę jelit – silnie wzmacniają naturalną odporność organizmu, poprawiają także samopoczucie. Polecane są po zakończeniu terapii antybiotykowej gdyż są naturalnymi probiotykami Jak stosować naturalny ocet? Najczęściej dodaje się łyżkę stołową octu do szklanki wody. Taki roztwór pije się do posiłków nie częściej niż dwukrotnie w ciągu dnia. Można wypić go rano na czczo, jak również wieczorem. Octy można dodawać do sałatek i surówek oraz do marynat mięsnych i rybnych, aby skruszały np. przed grillowaniem lub upieczeniem Ilość:
- 
	Żywy ocet jabłkowy – 500 ml35,00 złQuick ViewŻywy ocet jabłkowy – pojemność 500 ml Żywe octy wyróżniają się silnym działaniem prozdrowotnym dla organizmu. Bakterie z octu żywego mają pozytywny wpływ na pracę jelit – silnie wzmacniają naturalną odporność organizmu, poprawiają także samopoczucie. Polecane są po zakończeniu terapii antybiotykowej gdyż są naturalnymi probiotykami Jak stosować naturalny ocet? Najczęściej dodaje się łyżkę stołową octu do szklanki wody. Taki roztwór pije się do posiłków nie częściej niż dwukrotnie w ciągu dnia. Można wypić go rano na czczo, jak również wieczorem. Octy można dodawać do sałatek i surówek oraz do marynat mięsnych i rybnych, aby skruszały np. przed grillowaniem lub upieczeniem Ilość:
- 
	Żywy ocet malinowy – 500 ml35,00 złQuick ViewŻywy ocet malinowy – pojemność 500 ml Żywe octy wyróżniają się silnym działaniem prozdrowotnym dla organizmu. Bakterie z octu żywego mają pozytywny wpływ na pracę jelit – silnie wzmacniają naturalną odporność organizmu, poprawiają także samopoczucie. Polecane są po zakończeniu terapii antybiotykowej gdyż są naturalnymi probiotykami Jak stosować naturalny ocet? Najczęściej dodaje się łyżkę stołową octu do szklanki wody. Taki roztwór pije się do posiłków nie częściej niż dwukrotnie w ciągu dnia. Można wypić go rano na czczo, jak również wieczorem. Octy można dodawać do sałatek i surówek oraz do marynat mięsnych i rybnych, aby skruszały np. przed grillowaniem lub upieczeniem Ilość:
- 
	Żywy ocet z czarnej porzeczki – 500 ml35,00 złQuick ViewOcet żywy z czarnej porzeczki – pojemność 500 ml Żywe octy wyróżniają się silnym działaniem prozdrowotnym dla organizmu. Bakterie z octu żywego mają pozytywny wpływ na pracę jelit – silnie wzmacniają naturalną odporność organizmu, poprawiają także samopoczucie. Polecane są po zakończeniu terapii antybiotykowej gdyż są naturalnymi probiotykami Jak stosować naturalny ocet? Najczęściej dodaje się łyżkę stołową octu do szklanki wody. Taki roztwór pije się do posiłków nie częściej niż dwukrotnie w ciągu dnia. Można wypić go rano na czczo, jak również wieczorem. Octy można dodawać do sałatek i surówek oraz do marynat mięsnych i rybnych, aby skruszały np. przed grillowaniem lub upieczeniem Ilość:
- 
	Żywy ocet z kwiatów czarnego bzu – 500 ml35,00 złQuick ViewŻywy ocet z kwiatów czarnego bzu – pojemność 500 ml Żywe octy wyróżniają się silnym działaniem prozdrowotnym dla organizmu. Bakterie z octu żywego mają pozytywny wpływ na pracę jelit – silnie wzmacniają naturalną odporność organizmu, poprawiają także samopoczucie. Polecane są po zakończeniu terapii antybiotykowej gdyż są naturalnymi probiotykami Jak stosować naturalny ocet? Najczęściej dodaje się łyżkę stołową octu do szklanki wody. Taki roztwór pije się do posiłków nie częściej niż dwukrotnie w ciągu dnia. Można wypić go rano na czczo, jak również wieczorem. Octy można dodawać do sałatek i surówek oraz do marynat mięsnych i rybnych, aby skruszały np. przed grillowaniem lub upieczeniem Ilość:
 
						 
						


















































